0% Complete
همایش های فعال
اولین همایش ملی صنعت ساختمان و فناوریهای وابسته
تاریخ شروع همایش :
1404/09/09
تاریخ پـایــان همایش :
1404/09/09
وب سایت
سی و یکمین همایش ملی و ششمین کنگره بین المللی صنایع غذایی ایران
تاریخ شروع همایش :
1404/09/12
تاریخ پـایــان همایش :
1404/09/13
وب سایت
همایش ملی فناوری های نوین در حسابداری و علوم مالی
تاریخ شروع همایش :
1404/10/01
12 روز
تاریخ پـایــان همایش :
1404/10/01
12 روز
وب سایت
اولین همایش ملی پدافند غیرعامل و ایمنی ساختمان ها در برابر تهدیدات
تاریخ شروع همایش :
1404/10/10
21 روز
تاریخ پـایــان همایش :
1404/10/10
21 روز
وب سایت
دومین همایش ملی چشم انداز علوم ورزشی با رویکرد برنامه علمی
تاریخ شروع همایش :
1404/11/28
69 روز
تاریخ پـایــان همایش :
1404/11/28
69 روز
وب سایت
بازآفرینی شهری پایدار؛ پیوند کالبد و اقتصاد در فضاهای شهری
تاریخ شروع همایش :
1404/11/28
69 روز
تاریخ پـایــان همایش :
1404/11/28
69 روز
وب سایت
علوم همگرا؛ رویکردها، چالش ها، راهکارها
تاریخ شروع همایش :
1404/11/29
70 روز
تاریخ پـایــان همایش :
1404/11/29
70 روز
وب سایت
ایران پایدار: همایش ملی مدیریت یکپارچه مخاطرات طبیعی
تاریخ شروع همایش :
1404/12/04
75 روز
تاریخ پـایــان همایش :
1404/12/04
75 روز
وب سایت
همایش های برگزار شده
اولین همایش ملی محیط زیست، کشاورزی هوشمند، امنیت غذایی
تاریخ شروع همایش :
1404/08/28
تاریخ پـایــان همایش :
1404/08/28
وب سایت
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
غذاهای فراسودمند و نقش آن در گوشت های تخمیر شده
فاطمه فعله گری - امیر سالار منتظرفرج
نوشیدنیهای پروبیوتیک مبتنی بر قهوه: تأثیرات بر سلامت روده و پایداری میکروبیوتای روده
سعید طاهری - مروا حسینی
Novel Food Packaging Technologies: Enhancing Shelf Life, Quality, and Sustainability
Nahaye Najafi
مقایسه ارزش گوشت اردک در برابر گوشت گاو
عرفان حسین زاده بهرمند - امیر سالار منتظرفرج
کاربرد عصاره گیاهی کاپاریس(capparis spinosa) در بهبود پایداری اکسیداتیو روغن آفتاب گردان
الهه هداوند میرزائی - سارا موحد
The effect of a nano-biosensor based on ZnO nanoparticles and peroxidase enzyme on microbial, chemical and sensory characteristics in red meat during storage at 4 °C
Narges Anvar - Morteza Jamshid eini - Behzad Beizaei
مروری بر امکان تولید پلی هیدروکسی بوتیرات با استفاده از ضایعت صنایع غذایی و کشاورزی
زهره بوربورمرادی - اورنگ عیوض زاده - لادن رشیدی - لیلا ناطقی
Preservatives in the Food Industry: Classification, Mechanisms of Action, Safety Evaluations, and Innovative Applications in Processed and Perishable Foods
Behzad Beizaei - Morteza Jamshid eini - Fatemeh Shakeri - Zahra Hamidi
مروری بر تولید پروتئین های تک یاخته ای از ضایعات صنایع غذایی
بهنام صادقیان لودریجه - لیلا ناطقی - معصومه علیزاده شهریور
ارزیابی همبستگی شاخص بازهای ازته فرار (TVB‑N)و آلودگی میکروبی سطح پوسته تخم مرغهای عرضه شده در بازار تهران
مهدیه حاجی رضایی - محیا لطفی - مهدی رئیسی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1